Skadereparationer för VW, Audi och Skoda

På vår Skadeverkstad reparerar vi exempelvis parkerings- och krockskador på bilar från VW, Audi och Skoda. Om du har ett annat märke på din bil kan ditt försäkringsbolag berätta vilken verkstad du ska vända dig till. 

Så gör du om din bil blivit skadad

Anmäl skadan till ditt försäkringsbolag så snart som möjligt. Om du har råkat ut för en smitning, viltolycka eller parkeringsskada ska du även anmäla det till polisen.

Efter anmälan bokar du in en skadebesiktning. Vi skadebesiktigar och reparerar din VW, Audi eller Skoda, och du bokar enklast tid via vår onlinebokning eller genom att ringa oss på 090-15 39 16

När du kommer till oss för skadebesiktning ska du ha med dig skadenummer, försäkringsbrev eller en annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag. Tänk på att bilen behöver vara ren för att vi ska kunna se alla skador. Vid besiktningen dokumenterar vi skadorna på bilen och bokar in en preliminär tid för skadereparation. Skadebesiktningen tar ungefär 30 minuter och du får gärna ta en kopp kaffe och vänta hos oss under tiden. Om du behöver en hyrbil när bilen ska repareras kan du meddela oss det i samband med att vi bokar in skadereparationen.

Om du har något annat du behöver åtgärda på bilen, som service eller andra reparationer, kan vi göra det samtidigt som bilen är inne på skadereparation. Vår Skadeverkstad och Allmänverkstad finns i samma lokaler och därför kan vi på ett smidigt sätt hjälpa dig med flera arbeten samtidigt. Meddela oss bara innan, gärna i samband med att vi bokar skadereparationen, så bokar vi in extra tid för dig. 

När det är dags för reparation lämnar du bilen till våra kundmottagare och om du har bokat en hyrbil får du hämta den då. Kom ihåg att din bil behöver vara ren när den lämnas in för reparation.

När bilen reparerad och färdig kontaktar vi dig och meddelar när du kan hämta den. I samband med avhämtning betalar du en eventuell självrisk. Hos oss kan du som privatkund betala med betalkort eller Swish. Vi samarbetar också med Zaver som ger dig möjlighet att exempelvis betala mot faktura eller delbetala.

Försäkringsbolag

MBK och ditt försäkringsbolag hjälper dig när olyckan varit framme. Nedan har vi listat de vanligaste försäkringsbolagen, klicka på ditt försäkringsbolag för att komma till deras webbplats och få mer information om hur du ska gå tillväga.