Brett utbud av service och reparationer för alla bilmärken

På Allmänverkstad erbjuder vi många typer av verkstadstjänster för alla bilmärken. Hos oss kan du till exempel göra en milbaserad originalservice med bibehållen nybilsgaranti. Om du har fått en anmärkning på besiktningen hjälper vi dig både att åtgärda felet och ombesiktiga bilen (”släcka 2:an”). Vi gör många olika typer av reparationer och lagar även dina bilrutor – våra tekniker är utbildade både för att ta hand om stenskott och för att byta hela rutan. Du kan också köpa nya däck hos oss, och vi hjälper dig gärna med däckskifte, hjulinställning och däckhotell. 

Hos oss behöver du inte vara orolig för oväntade kostnader – om vi hittar ett problem som vi inte kände till när vi tog in bilen, så ger vi dig en kostnadsuppskattning på reparation med prisvärda, kvalitativa reservdelar som du får ta ställning till innan reparationen genomförs. Såklart är vi medlemmar i MRF, vilket ger dig ett särskilt kundskydd. 

Kort sagt: vi hjälper dig med din bil så att du kan känna dig trygg hela vägen!

MRF-ansluten verkstad

Som MRF-ansluten verkstad arbetar vi enligt MRF:s reparationsvillkor, vilket ger våra kunder ett ökat kundskydd.

Betalningsalternativ

Hos oss kan du som privatkund välja mellan att betala med betalkort eller Swish. Vi samarbetar också med Zaver som ger dig möjlighet att exempelvis betala mot faktura eller delbetala.

Behöver du serva eller reparera din bil? Tveka inte att kontakta oss.

Fyll i kontaktformuläret på vår onlinebokning eller ring oss på 090-15 39 75