Vi söker Fordonstekniker

Vi söker drivna tekniker till vår moderna verkstad på Spinnvägen. Vi söker er med kompetenser inom skadereparationer, service och reparationer eller har andra erfarenheter, personliga egenskaper eller kompetenser som behövs för att bli en tekniker hos oss.

 

Om tjänsterna

Vi söker resurser till vår serviceavdelning och vår avdelning där vi utför skadereparationer.
På servicesidan så utför vi service och reparationer på alla flesta märken av personbilar och även transportbilar. Hos oss finns också möjlighet att serva och reparera större fordon så som husbilar.
På vår skadeverkstad utför vi skadereparationer på VW, Skoda och Audi.
Tjänsterna är heltidstjänster. Vi tillämpar provanställning och därefter tillsvidareanställning.
Urval och tillsättning sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

Vi söker lagspelare med bil/teknikintresse som inte tvekar att stötta sina kollegor. Du är noggrann, organiserad och utför ditt arbete med hög kvalité.
Vi söker dig som är positiv, lösningsfokuserad och känner en stolthet i det jobb som du utför.
Du har tidigare erfarenheter som göra att du kan komma in i yrket med hjälp av våra befintliga tekniker. Vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt fordonsintresse och en god känsla för serviceyrket.
B körkort är ett krav för att jobba hos oss. Om du tror att du besitter kompetenser och personliga egenskaper som gör att du skulle bli en bra tekniker så tveka inte utan sök till oss på MBK.

Om oss

MBK är en del av Motorcentralen i Umeå vilket gör att man får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Hela branschen står inför stora utmaningar där utvecklingen på våra fordon sker i hög takt vilket gör att vi måste utbilda oss i samma takt och där har vi fördelen med att vara anslutna till en stor koncern som hela tiden tar fram nya utbildningar.
Ansökningar insändes till mail senast den 20230430
lars.hammarstedt@bilochkaross.se
Märk ansökningen med Fordonstekniker
Frågor angående tjänsten kan ställas till: Lars Hammarstedt 090-701901
Fackliga frågor kan ställas till: Ingemar Andersson 090-153979

Vi söker Fordonstekniker

Skicka in din ansökan